DORA Piling maska 6 ml

 
DORA Piling maska 6 ml
 

DORA Piling maska 6 ml

  • Piling maska za čišćenje kože s bijelom i vulkanskom glinom
 
 
CIJENA: 12,00 kn
 
 
 
 
Šifra proizvoda: dora-mask
 
Trenutno nedostupno
Pošaljite upit Košarica
 

- uklanja nečistoće i odumrle stanice kože
- daje koži gladak i baršunast izgled

- Cink-oksid i kamfor pojačavaju cirkulaciju krvi, proširuju kožne pore, što ubrzava izlučivanje produkata izmjene tvari (metabolizam), dok bijela i vulkanska glina upijaju nečistoće i odumrli epitel. Zbog sadržaja gline ova je maska izgledom tamnije boje. Uslijed poboljšane cirkulacije poboljšana je i "prehrana" kože.  

- 6 ml

Piling maska uzrokuje jači priljev krvi (hiperemiju) i omekšavanje rožnatog sloja kože, pa se preporučuje za kožu koja pokazuje znakove starenja. Zahvaljujući dobroj prokrvljenosti, aktivne tvari mogu dublje prodrijeti u koži što je bitno u tretmanu kože kojoj je potrebna revitalizacija (oporavak). 

Maska se nanese na suhu i očišćenu kožu u jednoličnom sloju, debljine 2-3 mm. Ostavi se djelovati 15-20 minuta. Za to vrijeme glina, koju sadrži maska, veže vodu i uzrokuje  sušenje maske na licu. Nakon perioda djelovanja (15-20 min.) maska se skida trljanjem odljuštenih suhih komadića maske čime se postiže da uklopljene anorganske čestice skinu odumrli sloj epidermisa. Time se postiže i piliranje kože. Lice se može dodatno isprati toplom vodom ili pomoću vlažne vate. Nakon otklanjanja maske, zamijećuje se turgor (napetost) i pojačanja hiperemija tkiva, pa koža djeluje glatko i punašno.

Maska se skida s kože vodom ili biljnim tonikom za čišćenje (Herba tonik). U slučaju nečiste i aknaste kože, nakon maske se nanese Krema protiv akni.