Phyto melissa gel

 
Phyto melissa gel
 

Phyto melissa gel

  • Phyto Melissa gel sadrži mješavinu od čak 8 eteričnih ulja. Pospješuje prokrvljenost kože, opušta i umiruje kod fizičke aktivnosti i sporta, opušta umorne noge, ali i pomaže kod glavobolja, kašlja i problema sa spavanjem. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu, lokalno na bolnim mjestima.
  • Umasirajte gel nekoliko puta dnevno.
  • 150 mL

 
 
CIJENA: 58,00 kn
 
 
 
 
Šifra proizvoda:
 
Trenutno nedostupno
Pošaljite upit Košarica
 

Kod problema sa spavanjem, glavoboljom i kašljem, utrljajte Phyto melissa gel na području prsa, eterična ulja počet će s isparavanjem i pasivnim udisanjem počinje njihovo djelovanje u organizmu. Prvenstveno smirujući efekt.

Eterično ulja lavande izrazito je blagog i nježnog djelovanja, ne iritira kožu. Efikasno i brzo opušta bolne mišiće i grčeve, a koristi se i za ublažavanje boli kod bolnih menstruacija. Miris djeluje smirujuće i opuštajuće, pomaže kod glavobolja i migrena. Koristi se i za tretiranje popucalih kapilara.

Eterično ulje ružmarina posjeduje jaka ljekovita svojstva. Ružmarin potiče cirkulaciju i tako poboljšava prokrvljenost tkiva i mišića što je izuzetno važno kod ozljeda uzrokovanih fizičkom aktivnošću i upale mišiće. Osim za cirkulaciju, eterično ulje ružmarina potiče i detoksikaciju organizma, pomaže kod glavobolja, ali i smanjuje osjećaj napetosti.

Eterično ulje bijelog bora još je jedan od zlatnih sastojaka Phyto melissa gela. Tradicionalno se koristi protiv reumatskih tegoba, reumatoidnog artritisa i upale mišića. Također, u kombinaciji s drugim eteričnim uljima olakšava disanje i djeluje terapeutski kod problema s astmom i dišnim tegobama.

Eterično ulje eukaliptusa prvenstveno otklanja probleme s disanjem. Stimulira mentalne procese, ublažava simptome mentalne i fizičke iscrpljenosti. Olakšava i bolove koji se javljaju kao posljedica reume ili neuralgije. 

Eterično ulje kadulje izrazito je ljekovito, pomaže kod reumatizma i slabe cirkulacije, pomaže kod artritisa, smiruje kašalj i pomaže kod proširenih vena. Miris djeluje smirujuće, pomaže kod problema s disanjem i dišnim sustavom. Odlično je i za tretiranje grčeva.

Eterično ulje borovice pomaže kod reume i artritisa, odlično je za smanjivanje podbuhlosti i natečenosti. Djeluje stimulativno, poboljšava cirkulaciju, otpušta grčeve i pomaže kod upale mišića.

Eterično ulje timijana još je jedno eterično ulje koje dubinski poboljšava prokrvljenost, odlično je za ublažavanje upale mišića, reume i artritisa. Ublažava bol i otpušta grčeve. Umiruje i koristi se za rješavanje problema kroničnog umora i nesanice.

Eterično ulje limunske trave prvenstveno opušta i smiruje organizam, pomaže kod problema sa spavanjem i glavoboljom. Također, opušta bolne zglobove, pomaže kod istegnuća mišića, sportskih ozljeda i modrica.

Phyto Melissa gel preporučuje se svima koji se bave sportskim aktivnostima, profesionalno ili rekreativno. Imajte ga uvijek uz sebe kako bi ublažili bol i započeli zacjeljivanje što brže nakon ozlijede. Preporučuje se osobama svih dobi, a posebno starijima koji imaju problema s mišićima ili zglobovima.