Prirodna njega kože

O nama

MISIJA&VIZIJA

Tvrtka Herba laboratorij osnovana je 2004. godine, s ciljem osmišljavanja i proizvodnje biljnih dodataka prehrani i kozmetike.

Ljubav prema prirodnoj kozmetici i zdravom načinu života vlasnica tvrtke Zdravka Lovrić stekla je dugogodišnjom tradicijom. Svoje iskustvo odlučila je usmjeriti u proizvodnju dodataka prehrani i kreiranje proizvoda za njegu lica i tijela. Kontinuirano unaprjeđivanje znanja i proizvodnje, kvalitetan odnos s kupcima i neprekidno osluškivanje njihovih potreba rezultirali su proizvodima iznimne kvalitete, koji su Herba laboratoriju vrlo brzo omogućili izgradnju i stjecanje prepoznatljivog imidža na tržištu.

 

 

«Suvremeni način života često nam ne ostavlja dovoljno vremena da se zdravlju i njezi tijela posvetimo na način na koji bismo trebali. Zagađen okoliš, loša prehrana i stres kojem smo sve češće izloženi odražavaju se prvenstveno na kvalitetu kože, a u konačnici i na cjelokupno stanje organizma.

Kako bismo Vam pomogli očuvati zdravlje i ljepotu, za Vas smo u Herba laboratoriju kreirali isključivo proizvode vrhunske kvalitete, spajajući na istom mjestu suvremenu tehnologiju proizvodnje i tradicionalnu recepturu, čije naslijeđe brižno čuvamo i svakodnevno unaprjeđujemo.»

 

Phyto krema za suhu i osjetljivu kožu lica stekla je veliku popularnost među korejksim turistima kada ju je poznata korejska glumica Kim Hae Ae koristila tijekom snimanja korejskog reality show-a "Sisters than flowers" koji se snimao 2013.g. na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nakon tog događaja potražnja za Phyto kremom toliko je porasla te sam odlučila otvoriti službeni dućan Phyto cream robne marke u Zagrebu u Radićevoj ulici 14. Skoro svaki 25. korejski turist koji turistički posjeti Hrvatsku dođe u naš dućan u Radićevoj.

Tako je, nakon snimanja korejskog reality show-a, Phyto krema poznata kao "Kim Hae Ae krema" među korejskim turistima.


Zdravka Lovrić, mag. ing. prehrambene tehnologije, direktorica i vlasnica 

Što stručnjaci kažu o nama

Dermatolog, dr. Dinko Kaliterna preporuča Phyto kremu

«Korištenje krema i kozmetičkih preparata u radu s pacijentima dio je moje svakodnevnice. Iz svog dugogodišnjeg iskustva mogu reći da je ponuda na tržištu ogromna, no to ne znači da je lako pronaći izvrstan proizvod i bez imalo dvojbe ga preporučiti klijentima.

Vrlo često imam problem upravo s pronalaženjem visoko kvalitetne kreme za suhu i vrlo suhu kožu, koja bi je dovoljno «nahranila». Naravno, postoje proizvodi koji posjeduju sve potrebne karakteristike, no u pravilu su izuzetno skupi.

Zato sam bio zaista ugodno iznenađen rezultatima dermatološkog testiranja koje sam proveo na Phyto kremi Herba laboratorija, kao i reakcijama svojih klijenata, a one su, bez iznimke, pozitivne.

Ovu kremu najčešće  propisujem osobama sa suhom do vrlo suhom kožom te klijentima s neurodermitisom. Pokazala se i posebno učinkovitom za korištenje nakon estetskih zahvata, u trenutku kada je koži potreban brz oporavak, odnosno brzo djelovanje preparata. Uz to, prikladna je i za dnevnu njegu.

Phyto krema je izrazito vrijedna zbog kombinacije vitamina i omjera drugih sastojaka koji potiču njegu, pomlađivanje i oporavak kože. Jedna od njezinih glavnih karakteristika, također vrlo važna, jest da se brzo upija i ne masti kožu. Zbog svega toga,  s punim povjerenjem je preporučujem svojim klijentima, ali i svima ostalima. «

Poliklinika Poliderma d.o.o.
Ulica grada Vukovara 284, Zagreb
dr. Dinko Kaliterna
dermatovenerolog