Uvjeti prodaje

Uvjeti prodaje

UVJETI PRODAJE
Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja i isporuke robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih u web dućanu Phyto Cream (u daljnjem tekstu «robe») je: Herba laboratorij d.o.o., Trnjanska cesta 62,10000 Zagreb
tel: 01 2342 083,
email: herba-laboratorij@net.amis.hr, 
OIB: 18572428492, 
IBAN: HR3224020061100421384, 
odgovorna osoba - direktorica Zdravka Lovrić, dipl.ing.,
a Kupac robe je posjetitelj ovih internetskih stranica i web trgovine koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati kreditnom karticom, e-bankingom i pošalje narudžbu Prodavatelju, te je upoznata s uvjetima kupnje te se slaže s njima i bezuvjetno ih prihvaća.

NARUČIVANJE
Roba se naručuje elektronskim obrascem. Kupac mora ispuniti Profil s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih proizvoda te će elektronskom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi.
Po odabiru proizvoda možete kliknuti na njegove detalje i saznate sve o njemu te ga bolje pogledati, a želite li ga kupiti, samo kliknete na košaricu i on će se odmah naći u njoj. U košarici možete birati količine, kao i odustati od kupnje. U svakom trenutku vaša vam je košarica vidljiva i dostupna te možete mirno nastaviti pregledavati naš izlog. Po završetku shoppinga, vratite se na košaricu i odaberite završi narudžbu. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stiže vam na e-mail adresu.

Sve cijene su izražene u HRK. PDV je uključen u cijenu.

Narudžbe u web trgovini herba-laboratorij.hr mogu napraviti samo punoljetne osobe.